Totalul afișărilor de pagină

23 decembrie 2010

Zodiile si cadourile


Pentru Berbec (guvernat de planeta Marte) se recomanda articole cosmetice, blugi, tricouri, articole vestimentare pentru zona capului (palarie, sapca, cercei), bilete la meci, rucsac, genti sport, un abonament la o sala de sport, aparate de gimnastica, articole sportive, filme de actiune, filme sau carti politiste, articole pentru arte martiale, arme. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: carneol, coral, hematit, jasp rosu, rubin, sau orice piatra rosie.

Pentru Tauri (guvernati de planeta Venus) se recomanda articole de gradinarit, flori, plante, articole de bucatarie, o carte de bucate, portofel, articole muzicale, casete de bijuterii, colier, lantisor, abonament la masaj, o invitatie la un restaurant scump, articole de vestimentatie fine, lumanari, lenjerie de pat, obiecte de arta, muzica lenta, de relaxare, un act de proprietate. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: agat, cuart roz, diamant, safir, smarald, zirconiu, sau orice piatra roz.

Pentru Gemeni (guvernati de planeta Mercur) se recomanda o excursie prin apropiere, articole pentru excursii, enciclopedii, carti, reviste, vestimentatie tinereasca, manusi, inele, bratari, un laptop, aparatura audio-video, telefon, reportofon, rechizite de birou, birotica, jocuri logice, sah, monopoly, puzzle, rachete de tenis, articole pentru masina. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: aventurin, beril, calcedonie, citrin, ochi de tigru, opal, safir, smarald, topaz, sau orice piatra galbena.

Pentru Raci (guvernati de Luna) se recomanda decoratiuni interioare pentru casa, articole pentru bucatarie, vaze pentru flori, carti de bucate, costum de baie, album foto, rama foto, lenjerie intima, ciocolata de casa, dulciuri. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: perla, piatra lunii, orice piatra argintie, sau orice bijuterie din argint.

Pentru Lei (guvernati de Soare) se recomanda bijuterii scumpe, obiecte de lux, masti, jocuri, parfumuri scumpe, lampi, sfesnice, obiecte de portelan. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: diamant, ochi de tigru, ochi de pisica, opal de foc, piatra soarelui, rubin, orice piatra aurie, sau orice bijuterie din aur.

Pentru Fecioare (guvernate de Planeta Mercur) se recomanda un organizer de birou, o agenda sau un calendar, articole de curatenie si igiena, obiecte de uz casnic, aspirator, electrocasnice, trusa de manichiura, cantar, portofel, carti despre animale, carti tehnice, carti de contabilitate sau economie, carti despre medicina, trusa de geometrie. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: agat de muschi, agat galben, calcedonie, citrin, cristal de stanca, cuart fumuriu, jad, jasp.

Pentru Balante (guvernate de Planeta Venus) se recomanda articole vestimentare, dulciuri, articole de infrumusetare, o oglinda, obiecte de arta, muzica, decoratiuni interioare, cantar. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: cuart fumuriu, cuart roz, diamant, malahit, rubin, safir, sardonix, tanzanit, topaz.

Pentru Scorpion (guvernat de planeta Pluto) se recomanda articole cu tenta esoterica, carti politiste, carti de groaza, carti erotice, carti metafizice (spiritism, mistere, paranormal, moarte), telescop, articole cu tenta erotica. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: beril, carneol, coral, granat, heliodor, hematit, ochi de pisica.

Pentru Sagetator (guvernat de planeta Jupiter) se recomanda carti in limbi straine, carti despre civilizatii straine, carti de filosofie, carti religioase, ghiduri turistice, articole pentru calatorii (genti de voiaj), un bilet de calatorie in strainatate. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: Lapis Lazuli, chihlimbar, citrin, opal de foc, topaz, turcoaz.

Pentru Capricorn (guvernat de planeta Saturn) se recomanda un ceas, un calendar, o agenda, articole pentru drumetii montane, obiecte de anticariat, obiecte vintage, articole vestimentare clasice, o vacanta la munte. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: onix, orice piatra neagra.

Pentru Varsator (guvernat de planeta Uranus) se recomanda articole vestimentare hippie sau non-conformiste, jambiere, ciorapi fini, articole pentru computer, electrocasnice, aparat foto, camera video, un horoscop personal, carti SF, carti de yoga, produse naturiste, telefon, LCD, atlas astronomic, bilete de calatorie in strainatate. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: ametist, granat, Lapis Lazuli, safir, topaz, turcoaz.

Pentru Pesti (guvernati de planeta Neptun) se recomanda articole pentru baie, articole de pescuit, articole cu tenta religioasa, aparat foto, picturi, tablouri, o vacanta la mare, muzica romantica, carti de poezie, muzica pentru meditatie, incaltaminte, papuci de casa, sosete, talismane, amulete, o sticla de vin, betisoare parfumate. Pietrele semi-pretioase caracteristice sunt: acvamarin, ametist.

Niciun comentariu: